Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2015 21:57 - КОЙ СТАБИЛИЗИРА БЪЛГАРИЯ ?
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 5439 Коментари: 7 Гласове:
32


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

"България е изключително силно стабилизирана. Аз за себе си мога да кажа, отвъд надеждите ми по отношение на постигната стабилност. Това се отнася както за международното положение на България, така и за икономическото развитие и доверието в институциите." – казал днес в Русе Радан Кънев

Сама ли се стабилизира България, или все пак някой я стабилизира?
Забелязаха ли реформаторите колко усилия положи лично премиерът, колко срещи с европейски лидери осъществи и как благодарение на авторитета и доверието към него, извоювани по време на първия му кабинет, получи подкрепата на всички европейски и евроатлантически институции???

Никога няма да се откъсне от устичката на Кънев признание, че това е дело на Бойко Борисов и ГЕРБ, а жалкият принос на реформаторите беше добре изтъргуван с изнудване за министерски постове!

Забелязали ли сте колко гузно гледат всички реформатори? Всички съзнават гнусната подлост на партийната линия, но я спазват като истински комунисти! Сравнете ги с ясните и открити погледи на представителите на ГЕРБ!

Ще забележите същото и в долния линк – Кънев, вече започнал кампанията за местните избори, отначало гузно върти очички насам натам, а към края, когато се решава на върховната си наглост, ги свежда и с надменно подхихикване казва:

“Не виждам в ГЕРБ готовност и достатъчна оценка на сериозността на ситуацията. Аз мисля, че в момента те си мислят, че могат да спечелят всичко сами, а това... хм (подхилване)... е много опасна надежда.” (6:50)

Впечатляващо красноречие, гениално изказване! Богат материал за специалистите по поведенческа психология!
Не е успял да види кой стабилизира държавата, а се загрижил да “мисли” какво мислят ГЕРБ за местните избори. 
А само преди ден заяви, че глупаците мислели за избори, сега имало много по-важни проблеми за решаване.
Потрепервам от отвращение, ей Богу!

http://vbox7.com/play:88749586bc&start=432




Гласувай:
34



1. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
08.02.2015 23:11

В такава ситуация, в такава държава, с такъв народ – Бойко Борисов се справя учудващо добре. Онези, които си позволяват да изрекат лоша дума за него, са два вида – неинформирани и злонамерени.

Един пример

Години наред бучат заради дупките по пътищата, а когато се намери човек, който да ги оправи, изведнъж се оказа, че точно пък това не им трябвало.

Не е само от черна неблагодарност. Не достатъчно и да са глупави. За такова словоблудство трябва и да са злонамерени.

Един умен и способен човек ще оцени качествата на другите. Значи явно тези са някакви неудачници, некадърници, профани. Hе вършат собствената си работа, но вместо да променят глупавото си поведение, те тръгват да критикуват онези, които вече са направили планина от добри дела.

Cъщите отговарят много точно на определението “лош материал”. Ами съжалявам, не са добър! Само плетат интриги, измислят глупости и после нахално искат Борисов да ги признае. Как ще ги признае, след като нямат нищо общо с реалността?


цитирай
2. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
08.02.2015 23:20

В момента наблюдавам как група червени лумпени буквално получават оргазъм, гледайки снимка, на която е Путин с куче. Те явно имат нужда от божество - да му се кланят, да му се подмазват ...

Не мога да повярвам, че тези същите обвиняваха герберите в идолопоклонничество! Аз не съм забелязал дори жена да изпада в подобни словоблудства, виждайки снимка на Борисов, както в момента наблюдавам мъже да говорят за Путин. "Хомо" не е точната дума. Tова е някакво примитивно умопомрачение. Вероятно в подобно състояние са изпадали диваците от Каменната ера, виждайки например светкавица. А тези имат претенции, че са цивилизовани хора. Голям смях!

цитирай
3. slavimirgenchev1953 - Рекетьорите от РБ
09.02.2015 07:55
са ми толкова противни, че вече не ги споменавам. Няма такава долна пасмина в политиката като тях.
цитирай
4. born - Не плюйте по достойния защитник на ...
09.02.2015 12:05
Не плюйте по достойния защитник на евроатлантическите ценности . Той е истинския реформатор и пазител на човечеството и в частност - РъБъ.
цитирай
5. demonwind - Състоянието на България в момента
09.02.2015 15:01
се определя по медицински като "изключително критично, но стабилно". Сиреч, шансовете пациентът да оживее са сведени до нула, но пък може да вегетира с години. Бойко каквото и да се опита да направи, резултатът ще е същия. Рамадан затова се оглежда за местните избори, за да ДЕформира и местната власт. Предсрочни избори не ни трябват - ако ще и Господ да слезе и да стане министър-председател, пак ще сме на същото дередже. На България й трябва сериозно лечение и най-вече - спешни вливания. Само че като гледам май върви към изключване на животоподдържащите системи...
цитирай
6. alexiev123 - са ми толкова противни, че вече не ги ...
09.02.2015 23:08
slavimirgenchev1953 написа:
са ми толкова противни, че вече не ги споменавам. Няма такава долна пасмина в политиката като тях.

Дано ги сполети съдбата на бареков. :)
цитирай
7. alexiev123 - В такава ситуация, в такава дъ...
09.02.2015 23:12
tutankhamon661 написа:

В такава ситуация, в такава държава, с такъв народ – Бойко Борисов се справя учудващо добре. Онези, които си позволяват да изрекат лоша дума за него, са два вида – неинформирани и злонамерени.

Cъщите отговарят много точно на определението “лош материал”. Ами съжалявам, не са добър! Само плетат интриги, измислят глупости и после нахално искат Борисов да ги признае. Как ще ги признае, след като нямат нищо общо с реалността?


Бойко постъпва много умно - не е казал и дума за реформаторските министри въпреки многото им изцепки. Да си отговарят те, той отговаря за своите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 902255
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031